Bestaat Guus of is-ie een robot?
Hedenavond trof ik een interessante email aan van iemand die zich voorstelt als Guus van Geffen. Guus heeft een Belgisch email adres en in tegenstelling tot de gemiddelde Vlaming is zijn Nederlands miserabel. Ik maak ook veel fouten, maar Guus slaat alles. "Een vertaalrobot", dacht ik meteen.
De inhoud: Falun-Gong propaganda van het simpelste soort. Wie is Falun Gong zullen sommigen zich afvragen: dat zijn mensen die denken via een rad in hun middenrif het eeuwig leven te zullen krijgen. Daar zit ik niet mee, zolang ik dat maar zelf niet hoef te geloven.
Ze hebben een eigen propagandablad, The Epoch Times, die naast uitstekende journalistiek ook regelrechte reclame maakt voor de Falun Gong, zonder duidelijk te maken dat dat hun basis is. Guus hoopt dat ik in hun propaganda ben geinteresseerd. Foutje. Wat ik interessant vind om te ontdekken is of Guus een echt mens is of, zoals ik denk, een internetrobot.
De inhoud: Falun-Gong propaganda van het simpelste soort. Wie is Falun Gong zullen sommigen zich afvragen: dat zijn mensen die denken via een rad in hun middenrif het eeuwig leven te zullen krijgen. Daar zit ik niet mee, zolang ik dat maar zelf niet hoef te geloven.
Ze hebben een eigen propagandablad, The Epoch Times, die naast uitstekende journalistiek ook regelrechte reclame maakt voor de Falun Gong, zonder duidelijk te maken dat dat hun basis is. Guus hoopt dat ik in hun propaganda ben geinteresseerd. Foutje. Wat ik interessant vind om te ontdekken is of Guus een echt mens is of, zoals ik denk, een internetrobot.

1 Comments:
Hoi Fons,
ik ben Guus ook al eens tegengekomen op Geledraak forum, bijv.: http://geledraak.nl/html/forum/viewtopic.php?t=372&postdays=0&postorder=asc&start=15
of deze http://geledraak.nl/html/forum/viewtopic.php?t=511&highlight=
maar ook op forum van china.pagina.nl http://www.prikpagina.nl/read.php?f=428&i=8511&t=8511
Mijn chinese vriendin kreeg ook pas een email (ook slecht Nederlands) met uitleg over FG, beetje bizar. Lijkt meer op zieltjes winnen dan op een bot.
Volgens mij bestaat ie echt of het een groep die onder pseudoniem Guus opereert ;-)
David
Een reactie plaatsen
<< Home